Kdo smo?

Poslovni coaching in svetovanje za manjša in večja podjetja 

Smo podjetniško naravnana skupina zanesenjakov, ki je na osnovi več kot 40 letnih izkušenj pri delu z ljudmi na različnih področjih organizacijske psihologije pripravila nabor seminarjev, delavnic, raziskovalnih in svetovalnih programov. Z njimi boste pridobili znanja, spretnosti, rutine in navade, ki so bistveni del sklopa dejavnikov, ki določajo uspešnost posameznika ali organizacije v katerikoli dejavnosti.

Ne talenti temveč znanje, rutine, spretnosti in navade, predanost, vztrajnosti in  trdo delo so tisti dejavniki, ki določajo, kakšen uspeh bomo v življenju dosegli. To velja tako za posameznike, kot za organizacije, le da je pri slednjih dodana še dinamika skupin in medosebnih odnosov.

 

Izobraževanje zaposlenih – naš pristop

  • Preden za vas izvedemo kakršnokoli dejavnost, se želimo sestati z vami in v osebnem razgovoru ugotoviti, kakšne potrebe, želje in pričakovanja imate.
  • Na vašo željo bomo raziskali vaše manjkajoče kompetence ali kompetence vaših zaposlenih in vam priporočili način upravljanja z znanji.
  • Po izvedeni storitvi bomo na vašo željo izmerili, kakšen učinek je imelo naše delo in kakšne spremembe je povzročilo v ravnanja vaših zaposlenih.

Stik z nami

Če je kateri od spodaj navedenih programov za vas ali vašo organizacijo zanimiv in bi ga radi obiskali ali posredovali svojim sodelavcem, lahko  za vsa pojasnila in informacije vzpostavite kontakt z nami