Kdo smo?

izobraževanje odraslih, poslovno izobraževanje

Izobraževanje odraslih v podjetjih

Smo podjetniško naravnana skupina zanesenjakov. Na osnovi več kot 40 letnih izkušenj pri delu z ljudmi

na različnih področjih organizacijske psihologije pripravila nabor seminarjev, delavnic, raziskovalnih in svetovalnih programov. Z njimi boste pridobili znanja, spretnosti, rutine in navade, ki so bistveni del sklopa dejavnikov, ki določajo uspešnost posameznika ali organizacije v katerikoli dejavnosti. Ne talenti temveč znanje, rutine, spretnosti in navade, predanost, vztrajnosti in  trdo delo so tisti dejavniki, ki določajo, kakšen uspeh bomo v življenju dosegli. To velja tako za posameznike, kot za organizacije, le da je pri slednjih dodana še dinamika skupin in medosebnih odnosov.

Unikaten pristop

Preden za vas izvedemo kakršnokoli dejavnost, se želimo sestati z vami in v osebnem razgovoru ugotoviti, kakšne potrebe, želje in pričakovanja imate. Na vašo željo bomo raziskali vaše manjkajoče kompetence ali kompetence vaših zaposlenih in vam priporočili način upravljanja z znanji.

Poslovno svetovanje po meri

Če je kateri od  navedenih programov za vas ali vašo organizacijo zanimiv in bi ga radi obiskali ali posredovali svojim sodelavcem, lahko  za vsa pojasnila in informacije vzpostavite kontakt z nami.

Naša ekipa

stane bokal izobraževanje odraslih

Stanislav Bokal

Vodja izobraževanja

Stanislav je v svoji dolgoletni karieri svetoval in izobraževal številne kadre. Deluje kot predavatelj na izobraževalni ustanovi Gea college, Minerva ter številnih drugih.

Tanja Benedik

Direktorica / Predavateljica

Tanja ima bogate izkušnje na področju poslovnega in pravnega svetovanja. V svoji več kot 10-letni karieri je poslovno sodelovala s številnimi akterji v javnem in zasebnem sektorju.

Premagajte ovire na poti vaše poslovne rasti!